Skip to content

Procesoperators gezocht

foto pijpleidingen

Procesoperators gezocht

Total is een wereldwijd geïntegreerde producent en leverancier van energie, een toonaangevend internationaal olie- en gasbedrijf en met SunPower ’s werelds op één na grootste zonne-energiebedrijf. Op het gebied van polymeren combineert Total de belangrijkste expertisegebieden in katalyse, processen en producten om hoge prestaties en duurzame oplossingen voor haar klanten te bieden. Total steunt initiatieven die haar carbon footprint verlagen met inbegrip van het gebruik en de ontwikkeling van hernieuwbare en gerecycleerde grondstoffen van biologische oorsprong, in lijn met haar inzet voor een betere energie.

Voor de sites van Total Antwerpen zijn we op zoek naar Procesoperators

Jouw missie

In een volcontinu systeem ben je, na een grondige opleiding, met je team verantwoordelijk voor het opvolgen en sturen van het productieproces. Je staat in voor de controle van de installaties en de kwaliteit van de afgewerkte producten.

Aan de hand van controlerondes controleer je de werking van de eenheden en rapporteer je de resultaten ervan aan je verantwoordelijke.

In opdracht van de verantwoordelijke en volgens bestaande procedures neem je toestellen in en uit bedrijf binnen de eenheid.

Je zorgt voor het goed overnemen en doorgeven van de shift door middel van mondelinge rapportering en schriftelijke verslagen.

 

Jouw profiel

Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een technische of scheikundige richting, diploma 7E jaar procestechnieken, attest ACTA 1825 of SIRA opleiding of gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt oog voor veiligheid, milieu en kwaliteit en hebt reeds een eerste ervaring als procesoperator. Je bent een teamplayer, contactvaardig en assertief. Je beschikt over verantwoordelijkheidszin en neemt graag initiatief.

Voor ons zijn motivatie, competenties en vaardigheden belangrijker dan leeftijd, geaardheid, handicap, etnische afkomst of nationaliteit. Wij moedigen dan ook iedereen aan om te solliciteren.

 

Total Antwerpen biedt jou

  • Een contract van onbepaalde duur
  • Een uitdagende en afwisselende functie in een succesvol internationaal bedrijf met een stevige dosis verantwoordelijkheid en reële doorgroeimogelijkheden
  • Je geniet van een permanente vorming en opleiding
  • Je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voorwaarden

Ben jij de persoon die we zoeken?

Reageer via onze website http://www.careers.total.com/ en meld je aan.