Skip to content

Bij Total kom je niet voor een job, maar voor een carrière.

Total is wereldwijd een grote energiespeler die brandstoffen, aardgas en koolstofarme elektriciteit produceert en verkoopt. Onze 100.000 werknemers streven naar betere energie die veiliger, betaalbaarder, schoner en toegankelijk is voor zoveel mogelijk mensen.

Al sinds 1920 is Total in België actief met ongeveer 4500 medewerkers, waarvan 3100 in Raffinage & Chemie, de industriële bedrijfstak van de Groep. De bedrijfstak beschikt in Antwerpen over drie productiesites, die samen een geïntegreerd platform vormen.

Voor deze sites (Total Raffinaderij Antwerpen, Total Olefins Antwerp en Total Polymers Antwerp) zijn we voortdurend op zoek naar gedreven Masters en Bachelors (chemie, elektromechanica, elektronica, mechanica en elektrotechniek ) om onze teams van procesoperators en onderhoudsmedewerkers te versterken. Ook talenten met een TSO diploma, die reeds ervaring hebben in de petrochemie, kunnen bij ons terecht.

Waar zouden we staan zonder getalenteerde en gemotiveerde medewerkers die van Total elke dag weer een uniek bedrijf maken?

Zij zijn onze drijvende kracht.

Onze medewerkers staan dan ook centraal. Vanaf de eerste werkdag word je begeleid: vorming en opleiding maken inherent deel uit van jouw loopbaan. Verantwoordelijkheidszin, zelfstandigheid en teamspirit zijn sleutelbegrippen van jouw inzet voor ons. In ruil bieden we je mooie carrièremogelijkheden binnen het bedrijf of de Groep.

Alle openstaande vacatures staan op onze website www.careers.total.com. 
Solliciteren doe je eveneens via deze website.

Voor meer info over lokale vacatures voor het Antwerps platform kan je terecht bij:

Jesse Vekemans: [email protected]